Bewonersoverleg de Nijverheid 

 

 E-mail: info@denijverheid.nl

Geschreven door Claudia

Vlag1

WIJ STEKEN DE VLAG UIT!

Vanaf nu kunnen alle inwoners in de Hengelose buurt de Nijverheid de vlag uithangen!

De Nijverheid heeft namelijk haar eigen vlag! De vlaggen zijn te koop via Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid (BON).

Het is alweer een aantal jaren geleden dat er in een vergadering van BON het voorstel op tafel kwam om voor de Nijverheid een vlag te hebben. In het BON-blad werd een oproep geplaatst of men ideeën had voor een ontwerp, helaas kwam er weinig respons op en waren de ontwerpen die binnen kwamen te veel gelinkt aan de ‘Hengelo-vlag’.

BON heeft vervolgens een vraag ingediend bij de Slingerbeurs of er iemand was die een ontwerp kon maken voor de vlag. Gelukkig kregen we bericht dat er zich twee ontwerpers hadden gemeld om aan de ‘tekentafel’ te gaan zitten, samen met een paar vertegenwoordigers van BON. Het mooiste vonden wij, dat de ontwerpers Marjolein van Koelen en Janiev Damhuis ook nog eens bewoners zijn in onze buurt!

Na een aantal voorbeelden te hebben getoond zijn we samen op een prachtig ontwerp uitgekomen. Een frisse, maar ook warme uitstraling is het resultaat, met als middelpunt het torentje van de voormalige Wilderinkschool nu genoemd Wilderinkhuis.

Vanaf heden is de vlag te koop in twee verschillende afmetingen: Een klein formaat, 100 x 150 cm., deze is geschikt voor aan de vlaggenstok (een zogenaamde gevelvlag) en een groot formaat voor aan de vlaggenmast, deze is 150 x 225 cm.
Kosten: de kleine vlag kost slechts € 5,00 , de grote vlag- € 10,00. We kunnen deze vlaggen zo goedkoop aanbieden omdat we als BON een deel van de kosten op ons nemen, een soort geschenk aan de buurt.

Belangstelling? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design by: www.diablodesign.eu